Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 9 » Зустріч з дільничим інспектором міліції та соціальним педагогом
19:07
Зустріч з дільничим інспектором міліції та соціальним педагогом
В рамках місячника правових знань відбулась зустріч з дільничним інспектором Кінтером С.І. та  соціальним педагогом Колотушею А.В.  Учні 5-7, а потім 8-11 класів зібралися в актовій залі.  У кожного з присутніх було чимало запитань до гостей. 
Дільничний розповів про відповідальність підлітків за  правопорушення, акцентував увагу на тому, чим проступки відрізняються від злочинів та яка настає відповідальність в першому випадку і в другому. Учнів цікавили питання: що таке хуліганство; як поділяються злочини за ступенем тяжкості; до якої години можна перебувати за межами домівки у вечірні години; яку відповідальність несуть батьки за правопорушення дітей та ін.  
Колотуша А.В. розповів про шкідливість вживання тютюнових виробів і алкогольних напоїв, наголосив, що ці шкідливі звички шкодять сімейному благополуччю, негативно впливають на дітей. Дітям розповідь була цікава ще й тим, що Андрій Володимирович сам має велику родину і прийомних дітей. Їх родина є прикладом щасливої сім’ї, де люблять і поважають один одного.
Переглядів: 891 | Додав: robik99 | Рейтинг: 0.0/0